EN
GRĮŽTI
Nuotrauka - Leonas Garbačiauskas

2. Courtyard by Marriott Vilnius City Center - viešbutis

Autoriai

ARCHITEKTAI - "G.Natkevičius ir partneriai". INTERJERO DIZAINERIAI - „Scott Brownrigg“. KRAŠTOVAIZDŽIO ARCHITEKTAI - „Martha Schwartz Partners“, 2018 m.

Apie pastatą

„Courtyard by Marriott Vilnius City Center“ – pastatas, pirmasis praskleidęs „Verslo stadiono“ kvartalo statybų uždangą. Architekto Gintauto Natkevičiaus biuro suprojektuotas viešbutis tapo naujo kvartalo pradžios ženklu, turinčiu drąsią konstrukcinę ir architektūrinę idėją.

Dinamiškas pastato tūris reaguoja į du kaimynystėje esančius ikoniškuosius pastatus: LR prokuratūros administracinį pastatą ir Vilniaus sporto rūmus. Viešbutis miesto svečius kviečia nuo žemės atkelta konsole, po kuria slepiasi jauki terasa. Vos įžengus į pastato vidų, pasitinka tyla ir natūrali šviesa, gamtos tonai ir jaukios erdvės.
Šalia pastato suprojektuota unikali viešoji erdvė – promenada. Erdvės idėja pabrėžia gamtos ir kultūros sąveiką. Pagrindinis akcentas yra bangos, kurios, pasak architektų, simbolizuoja ne tik banguotą reljefą, bet ir miesto ritmą bei kintančią kultūrą.

Lankytojus kviesime iš tylaus viešbučio kambario apžvelgti nesustojantį miestą. Supažindinsime su pastato architektūra, įdiegtomis moderniomis technologijomis ir savitu viešbučio gyvenimu.

PRISTATO:

Lankymo laikas

2019 m. balandžio 27 d. šešt. 10:00–20:00 val.
2019 m. balandžio 28 d. sekm. 10:00–18:00 val.

Ekskursijos vyksta kas 30 min., ekskursijos trukmė – 45 min. Paskutinė ekskursija šešt. 19:15 val. ir sekm. 17:15 val.

Kaip nuvykti?

Artimiausios stotelės – Rinktinės, Žvejų.

Adresas

Rinktinės g. 3
  • 10