EN

Prisidėk

Atviros architektūros savaitgalis „Open House Vilnius“ būtų neįmanomas be geranoriško ir dosnaus mūsų partnerių, rėmėjų, draugų bei savanorių indėlio.


Kiekvienas gali prisidėti prie „Open House Vilnius“ renginio!

Savanoriauk

„Open House Vilnius“ savaitgalio sėkmė priklauso nuo didelės grupės nuostabių žmonių, mylinčių architektūrą. Prisidėdami prie renginio organizavimo savanoriai turi galimybę patys susipažinti su neeiliniais pastatais, jų autoriais bei darbuotojais ruošdami ir patys vesdami ekskursijas. Prisijunk prie 2019 metų renginio savanorių! Užpildyk savanorio anketą.

Paremk

„Open House Vilnius“ organizuoja savanoriška, nevyriausybinė, ne pelno siekianti viešoji įstaiga „Architektūros fondas“. Prie iniciatyvos įgyvendinimo galima prisidėti tampant Open House Vilnius draugu ar rėmėju. Bet koks rėmėjų indėlis mums padeda siekti renginio tikslų ir jį tobulinti, o žmonėms dovanoja galimybę pažinti savo miestą bei jo architektūrinę įvairovę. „Open House Vilnius“ paremti galima:

  • Pervedant pasirinktą sumą į VšĮ „Architektūros fondas“ sąskaitą, nr.: LT05 7300 0101 5675 7592
  • Skiriant VšĮ „Architektūros fondas“ 2% gyventojų pajamų mokesčio (įm. kodas 126391219). Instrukciją, kaip tai padaryti, galite rasti čia
  • Paremiant Open House Vilnius pasirinkta suma

Dėkojame

PARTNERIAI

INFORMACINIAI RĖMĖJAI

PAGRINDINIAI RĖMĖJAI

RĖMĖJAI

RENGINIUI JĖGŲ SUTEIKIA

RENGINIO VANDUO

DRAUGAI

NUOŠIRDŽIAI DĖKOJAME PRISIDĖJUSIEMS!
Renginio vizualinio identiteto autorė – Lina Marcinonytė 
Grafikos dizainerė – Vilija Biekšaitė
Iliustracijos ir plakato autorius – Povilas Jankūnas
Interneto svetainės programuotoja – Giedrė Kavaliūnaitė