EN
GRĮŽTI
Nuotr.: Darius Petrulaitis

50. Wix biuras

Autoriai

ARCHITEKTAI – „Inblum”, D. Kudin, L. Malcaitė, R. Kazėnaitė ir K.Jašinskaitė, 2016 m.

Apie pastatą

Jau antrasis „Wix“ logotipas Lietuvoje – ant vieno iš Vilniaus senamiesčio pastatų. O tai reiškia, kad Izraelio IT kompanijos „Wix“ biuras plečiasi!

Antrasis „Wix“ komandos biuras ne atsitiktinai vėl atsidūrė Vilniaus senamiesčio širdyje. Pastatą supa aktyvus gyvenimas, renginiai ir jauki senamiesčio atmosfera. Toks buvo vienas iš svarbiausių kriterijų pasirenkant biuro vietą.

Sudėtingo plano pastate dominuoja vingiuojantis stiklo pertvarų ritmas, į kurį remiasi masyvios, dinamiškos lubos. Šis darinys kuria pulsuojančią erdvę, vedančią tai į atvirą renginių ir laisvalaikio zoną, tai į darbo ir susikaupimo atmosferą. O jeigu norisi pabūti tik su savimi, tokios vietos irgi yra numatytos. Visoje biuro erdvėje galima rasti taško arba apskritimo motyvus, kurie čia siejasi su „dot-com” simboliu.

Dar vienas šio biuro privalumas – pavargusioms „Wix“ darbuotojų akims atsiverianti Rotušės aikštės panorama, kuri matoma per ištisą langų juostą. Pamatyk, kokiose erdvėse darbuojasi pirmaujančios interneto portalų kūrimo platformos kūrėjai!

Lankymo laikas

2017 m. balandžio 23 d. sekm. 10:00–18:00 val.

Ekskursijos vyksta kas 30 min. Paskutinė ekskursija 17.30 val.

Kaip nuvykti?

Artimiausia stotelė – Rotušė

Adresas

Didžioji g. 28
  • 20

DĖKOJAME