EN
GRĮŽTI
Nuotr. Miesto kadro - R. Kraujutytės ir B. Petruškaitės

2. Beepart – Pilaitės kūrybinės dirbtuvės

Autoriai

ARCHITEKTAS – S. Liūga, BENDRAAUTORIUS – A. Ciplijauskas, 2011 m.

Apie pastatą

Kūrybinės dirbtuvės Beepart – tai ne tik puikus laikinosios architektūros objektas, bet ir įdomus miegamųjų rajonų kultūrinio gyvenimo problematikos sprendimo pavyzdys.

Privačia iniciatyva iš trijų jūrinių konteinerių sukonstruotame statinyje atsiradusios dirbtuvės jau šeštus metus džiugina Pilaitės bendruomenę įvairiausio pobūdžio renginiais ir veiklomis. Čia vienoje laisvai transformuojamoje patalpoje telpa galerija, sporto klubas, meno dirbtuvės, vietinių gyventojų rankdarbių parduotuvėlė, kino centras ir t.t.

Ekskursijų metu sužinosite, kodėl Beepart neturi adreso, o ant jo stogo auga žolė, kodėl tualeto reikalai čia užpilami pjuvenomis, o vakarais jis šviečia. Taip pat pabandysime įkalbėti idėjos autorių dizainerį Andrių Ciplijauską, kad parodytų už iniciatyvas ir kūrybiškumą gautą Šv. Kristoforo statulėlę.

SPECIALUS RENGINYS

Balandžio 22 dieną 12–16 val.

KŪRYBINĖS TIKKURILA DIRBTUVĖS

TIKKURILA mokymų centras kviečia į kūrybines dirbtuves Beepart, Pilaitėje, atverdamas kosminės magijos duris. Pasitelkite vaizduotę ir išmokite kosminius elementus – žvaigždes, mėnulį ar planetas – perkelti į savo kambarį, kurių magišką švytėjimą išvysite tamsoje. Dirbtuvių metu dalinsimės idėjomis, konsultuos dažymo ekspertai, supažindinsime su įvairiomis dažymo galimybėmis – kaip pasidaryti paišomą, magnetinę, šviečiančią tamsoje sieną, baldus ar kitus interjero elementus. Lauksime Jūsų.

Lankymo laikas

2017 m. balandžio 22 d. šešt. 10:00–20:00 val.
2017 m. balandžio 23 d. sekm. 10:00–18:00 val.

Savarankiškas lankymas.

Kaip nuvykti?

Artimiausia stotelė - Papilėnų, Smalinės.

Adresas

Smalinės g. ir Vydūno g. sankirta, Pilaitė.

DĖKOJAME