EN
Nuotr.: Tania Serket

Vinted biuras

Autoriai

ARCHITEKTAI: INBLUM - Dmitrij Kudin, Laura Malcaitė, 2015

Apie pastatą

Prieš metus duris atvėrusios patalpos kviečia apsilankyti ir pajusti šiuolaikinio IT verslo namus – spalvingus, įvairiapusiškus, pritaikytus visai komandai, bet kartu ir kiekvienam asmeniškai.

Interjere susijungia gamybinė pastato prigimtis ir šiuolaikinės IT kompanijos biuro idėja. Grubios lubos, baltomis plytelėmis dengtų kolonų pagalba, susijungia su jaunų menininkų kurtomis sienų dekoracijomis ar įvairiaspalviais kvadratais dekoruota kilimine danga, tokių būdu sukuriama prieštaringa visuma, erdvė, kurioje dirba ir kuria daugiau nei šimtas jaunų, ambicingų žmonių.

Biuras tarsi atskiras miestelis, kuriame suformuotos atskirų komandų darbo zonos, atskirtos naujai sukurtais tūriais, kuriuose įrengti ir susirinkimų kambariai, ir asmeninės darbo erdvės. Drąsiausi gali pakilti laiptais į suformuotas antresoles, kuriose galima tiek padirbėti, tiek pailsėti, pasimėgauti pro didžiulius biuro langus atsiveriančia įkvepiančia miesto panorama. Išalkusiems įrengta kavinė – bene vienintelė izoliuota patalpa biure. Ant sienos kabantis “Vinted noise” ženklas, leidžia suprasti, kad čia galima ir patriukšmauti (bent jau daugiau nei darbo vietoje). Valgykloje įrengtas amfiteatras, todėl patalpa lengvai transformuojama į didelių susirinkimų vietą.

Objekto architektai pasistengė sukurti funkcionalią ir komfortišką darbo erdvę, tačiau nepamiršo gamyklinės pastato prigimties, ją papildomai pabrėždami. Visa tai susijungia čia – Vinted biure, šiuolaikiniuose IT “fabriko” namuose.

Pristato:

Tork_Primary_Logo_2013_CMYK

Lankymo laikas

2016 m. balandžio 23 d. šešt. 12:00–17:00 val.

Ekskursijos vyks kas 15 minučių. Paskutinė ekskursija 16:30

Pasivaikščiojimai

2016 m. balandžio 23 d. šešt. 13:00 val.
Pasivaikščiojimas po Vinted biurą su architektais Dimitrij Kudin ir Laura Malcaite [Registracija baigėsi]

2016 m. balandžio 23 d. šešt. 14:00 val.
Pasivaikščiojimas po Vinted biurą su architektais Dimitrij Kudin ir Laura Malcaite [Registracija baigėsi]

Kaip nuvykti?

Artimiausia stotelė - Kareivių

Adresas

Žirmūnų g. 70 (7 aukštas), įėjimas prie Dviratis Plius parduotuvės, pirmas liftas iš kairės

Aplankykite ir kitus pastatus

DĖKOJAME