Nuotr.: D. Petrulaičio

WIX biuras

Autoriai

„Inblum architects”, architektai – D. Kudin, L. Malcaitė, sienų grafika – A. Brutov, 2014 m.

Apie pastatą

Ar žinai, kad Vilniaus senamiesčio širdyje yra įsikūręs tarptautinis biuras, kurio erdvėse dar ne per seniausiai buvo nusidriekęs žymiausias Vilniaus podiumas, o dabar į jį yra nukreiptos interjero gurmanų akys? Tai Lietuvos architektų dueto „Inblum“ projektas – Izraelio IT kompanijos „WIX“ biuras.

Šio išskirtinio interjero pro akis nepraleido net vienas populiariausių pasaulyje architektūros ir dizaino žurnalų „Dezeen“. O tu ar jau matei?

Jo išskirtinumas pasižymi subtiliu istorinio paveldo išsaugojimu, dabartinių interjero dizaino tendencijų išryškinimu, prisitaikymu prie darbuotojų darbo specifikos ir asmeninių poreikių, jautria dizaino ir funkcijos sąsaja. Čia meistriškai dvi darbo zonos buvo padalintos į skirtingų dydžių erdves, nepamirštant kompanijos augimo poreikių. Biure dominuojančios šviesios granito spalvos virtuoziškai kontrastuoja su trimis ryškiaspalviais akvariumo tipo susitikimų kambariais. Biuro stilistika – švari, minimalistinė ir patogi: baldų dizainas bei pačių erdvių išplanavimas yra smulkmeniškai apgalvotas, leidžiantis darbuotojams nekliudomai judėti po visą biuro erdvę. Medžio, plytų ir baltų paviršių derinį užbaigia plačiaformatis Artemij Brutov grafikos kūrinys.

 

 

Atsispausdink „Instagram” nuotraukose užfiksuotas Open House Vilnius akimirkas nemokamai!

Ekskursijos

2015 m. balandžio 25 d. šešt. 15:30–17:00 val.

Ekskursijos vyksta kas pusvalandį.

Specialios ekskursijos

2015 m. balandžio 25 d. šešt. 13:00 val.
Speciali ekskursija WIX biure su Inblum architektais [Registracija baigėsi]

2015 m. balandžio 25 d. šešt. 14:00 val.
Speciali ekskursija WIX biure su Inblum architektais [Registracija baigėsi]

Kaip nuvykti?

Artimiausios stotelės - Rotušė, Vingriai.

Adresas

Rūdininkų g. 2

Svarbu

Registracija į specialias ekskursijas su interjero autoriais baigėsi. Kitos ekskursijos - programoje nurodytais laikais.

 

DĖKOJAME