Peršokti į pagrindinį turinį

Open House Vilnius pradžia

Atviros architektūros savaitgalis

Šiemet „Open House Vilnius“ renginys vyksta gegužės 28-29 dienomis ir kviečia aplankyti daugiau kaip 50 išskirtinių pastatų Vilniaus mieste. „Open House Vilnius“ – tai galimybė pasinerti į išskirtinės ir kokybiškos miesto architektūros pažinimo džiaugsmą. Atviros architektūros savaitgalio metu istorijas pasakoja Vilniaus pastatai, kurie įprastai yra visiškai arba iš dalies neprieinami visuomenei. Ekskursijos nemokamos, renginys atviras visiems!

Apie

Programa

Šių metų renginio tema – „Iššūkius sprendžianti architektūra“. Daugiau kaip 50 pastatų savaitgalio metu, nurodytais laikais, ekskursijas ves gidai-savanoriai. Keliuose pastatuose vyks jau tradicija tapę meniniai pasakojimai. Trijuose maršrutuose galėsi būti pats sau gidas. Tereikės išmanaus telefono, ausinių ir „OHV“ programėlės.

Daugiau

Savanorystė

Renginio sėkmė priklauso nuo didelės grupės nuostabių žmonių, mylinčių architektūrą. Prisidėdami prie renginio organizavimo savanoriai turi galimybę patys susipažinti su neeiliniais pastatais, jų autoriais bei darbuotojais ruošdami ir patys vesdami ekskursijas.

Prisidėk