EN
GRĮŽTI
Nuotr.: Kamera Produktions

41. Rise Vilnius biuras

Autoriai

ARCHITEKTĖ – I. Folk, 2016 m.

Apie pastatą

Rise Vilnius bendradarbystės erdvė (angl. hub) – tai viena iš septynių „Barclays” įkurtų tokių erdvių visame pasaulyje, orientuota į finansinių paslaugų startuolių kūrėjus. Ši erdvė neapsiriboja vien tik darbo vietomis, čia rengiami įvairūs renginiai, susitinka kūrėjai, verslo atstovai bei inovacijomis besidomintys žmonės.

Visame pasaulyje Rise biurai kuriami remiantis jau nustatytomis gairėmis ir Vilniaus Rise ne išimtis, tačiau čia galima aptikti tautinių motyvų, dalis baldų pagal užsakymą pagaminta vietinių meistrų, interjere naudojama daug natūralių medžiagų: medis, stiklas, metalas.

Svarbia „Rise Vilnius“ interjero dalimi tapo meno kūriniai, kurių pasak architektės turi netrūkti ne tik namuose, bet ir darbo vietoje, todėl vietos kelių Lietuvoje kuriančių menininkų sienų piešiniams buvo rasta įvairiose zonose.

Verta paminėti, kad architektė sumaniai išsaugojo ir į naująjį interjerą įkomponavo anksčiau čia veikusių įstaigų interjero elementus. Kokius, galėsite sužinoti apsilankę šiame išskirtiniame interjere „Open House Vilnius“ renginio metu.

Lankymo laikas

2018 m. balandžio 28 d. šešt. 10:00–17:00 val.

Ekskursijos vyksta kas 30 min., ekskursijos trukmė - 30 min. Paskutinė ekskursija šešt. 16.30 val.

Kaip nuvykti?

Artimiausios stotelės – Gynėjų, A. Goštauto, A. Tumėno, Lukiškės, J.Tumo-Vaižganto.

Adresas

Gynėjų g. 14
  • 20